Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Superman bedolgozik az HBO-nak

Superman bedolgozik az HBO-nak

Az HBO gy nagyon kreatív videó keretében promótálja Magyarországon a közelmúltban elindul online szolgáltatását, azon belül is a Krypton című sorozatot, ami Superman dédapja történetét mesélte el. 

A lentebb is megtekinthető videóban Superman civil kávézgatását szakítja meg vélhetőleg egy ismerősétől beérkező telefonhívás. A vonalban megszólaló hölgy segítséget kér, amire hősünk természetesen nem mondhat nemet. Átvedlik a jól ismert piros-kész kosztümébe, és már repül is a bajbajutotthoz.

Ami különlegessé és nem utolsó sorban végtelenül lazává teszi a reklámanyagot, az az, hogy Superman szemszögéből, belső nézetből követjük végig, ahogy keresztül zúg a Hősök terén, megment egy videóst az Erzsébet téren, csukafejesezik a Dunába, majd ökölpacsizik egy gyerekkel, végül pedig eljut a bajban lévő hölgyhöz, aki nem tudja nézni az HBO GO-n a kedvenc sorozatát, mivel elfelejtette áram alá helyezni a laptopját.

Kreatív, jól megszerkesztett, nézzük meg:

Az HBO GO barátságos havidíj fejében bocsájt rendelkezésünkre bármikor megnézhető filmeket, sorozatokat, köztük a saját gyártású Trónok harcát, a Westworldöt, vagy éppen a magyar Arany Életet.