Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Óriásit pofont kavart le a kiérkező mentőtisztnek egy beteg

Óriásit pofont kavart le a kiérkező mentőtisztnek egy beteg

Egy férfi kérte kétségbe esve a mentők segítségét ma hajnalban Budapesten, barátnője az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt, ébreszthetetlenné vált – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A férfi bejelentő kudarcba fulladt ébresztési kísérlete után a kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkelteni a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is. A mentők igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak.

A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította. Miután az alpári szavak süket fülekre találtak, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a mentőnek.

Az egység rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.