Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már a közgyűlés tévés tudósítására sincs pénz Pécsen

Már a közgyűlés tévés tudósítására sincs pénz Pécsen

Egészen a mai napig a Pannon TV adta élő egyenes adásban a pécsi közgyűlést, a komoly bajban levő város, azonban nem hosszabbított szerződést a csatornával, így a nyilvánosság hoppon maradt, nem követhetik figyelemmel a grémium munkáját.

A Zoom.hu információi szerint, nem csak a szerződés meghosszabbítása nem sikerült, több hónapos csúszásban vannak a kifizetések is a korábbi közvetítésekért.

Mindeközben Szerencsen, egy 10 ezres borsodi kisvárosban vígan megy a testületi ülésről az élő:

Különösen problémás, hogy pont most bukott ki ez az ügy, mert a közgyűlés a város lakosai számára olyan húsba és pénztárcába vágó ügyekről tárgyal, mint az ország legdrágább buszjegye, a parkolási díjak drágulása vagy a bölcsődei díjak 92 százalékos emelése.

Az okokról itt találja meg a cikkünket:

Drágulásdömping Pécsen: többe kerül majd egy buszjegy, mint Budapesten

Jócskán emelkedik a parkolás, a tömegközlekedés és a bölcsődei ellátás díja is Pécsen, ha a közgyűlés rábólint az előterjesztésekre. Mindeközben mindenki hallgat arról, hogy az Államkincstár mennyire fogja szorosan a gyeplőt a város gazdálkodása felett.