Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Keményen üzent Nikolicsnak a magyar válogatott új kapitánya

Keményen üzent Nikolicsnak a magyar válogatott új kapitánya

Az M4 Sportnak nyilatkozott a magyar válogatott frissen kinevezett kapitánya, az 53 éves Marco Rossi. A Csakfoci beszámolója szerint a kapitányt a múlt héten kereste Csányi Sándor MLSZ-elnök. Elmondta, mindenki, aki a fociban dolgozik, a válogatottról álmodik. Azt elismerte, hogy nincs sok ideje kísérletezgetni, azonnal tétmérkőzésen kell bizonyítania a csapatnak, de fokozatosan szeretné felépíteni a fiatal játékosokat. Rossi olyan hangulatot akar, mint a 2016-os Eb ideje alatt.

A kapitány arra a kérdésre, hogy számít-e az amerikai karrierjére koncentráló Nikolicsra, nem kertelt és keményen fogalmazott.

Őszinte leszek. Olyan játékosokra van szükségem, akik nagyon motiváltak, nem csak szavakban, hanem tettekben is. Mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy a magyar válogatott mezét viseli és nem csak a sajtóban.

Borítóképen Nikolics Nemanja/ Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt