Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trump volt kampányfőnöke szintet lépett tahóságból

Trump volt kampányfőnöke szintet lépett tahóságból

A Fox News-on vitatkozott egymással Zac Petkanas, a Demokrata Párt Nemzeti Bizottságának tanácsadója és Corey Lewandowski, Donald Trump egykori kampányfőnöke.

Petkanas felidézett egy történetet egy tízéves, Down-szindrómás kislányról, akit Donald Trump kormányának új bevándorlóellenes gyakorlata alapján az amerikai határon elválasztottak anyjától.

“A mexikói kormány semmilyen formában nem támogatja az illegális bevándorlást. Ugyanakkor alkotmányos elveink és meggyőződésünk alapján nem maradhatunk némák akkor, amikor ilyen nyilvánvalóan megsértik az emberi jogokat, és kiskorúakat, gyermekeket, köztük fogyatékkal élőket tesznek ki veszélyeknek”

– mondta a tanácsadó. Amikor arról beszélt, hogy a tízéves Down-szindrómás kislányt elvették az anyjától és ketrecbe zárták, Lewandowski sírást imitálva annyit reagált, hogy „Womp womp…”, azaz magyarul körülbelül:

„Brühühü”

 

Petkanas ezt nem is hagyta szó nélkül, asztalt verve kérdőre vonta Lewandowskit, hogy mégis hogy merészel ilyeneket állítani.

444.hu, CNN