Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jim Carrey eljátssza azt, ami valójában: egy megkeseredett komikust

Jim Carrey eljátssza azt, ami valójában: egy megkeseredett komikust

Új sorozatában, a Most nevess!-ben egy gyermekműsor megcsömörlött nevettetőjét alakítja.

Az Oscar-díjas Michel Gondry már korábban is dolgozott együtt Jim Carrey-vel, amikor az Egy makulátlan elme örök ragyogását készítették. Ezúttal egy sorozatra álltak össze a Showtime csatorna felkérésére, amely hazánkban

szeptember 10-től a HBO Gón érkezik majd.

A Most nevess! középpontjában Jeff, azaz Mr. Pickles (JIm Carrey) áll, a gyerekműsorok ikonikus figurája, aki a jóság és bölcsesség megtestesítője a fogékony amerikai ifjúságnak és azoknak a szülőknek a szemében, akik vele nőttek fel. Amikor a közszeretetnek örvendő Jeff családi élete összeomlik, rájön, hogy nincs az a mese vagy bábu, ami segíthetne neki abban, hogy átvészelje a kezelhetetlen sebességgel eszkalálódó válságot.

Az eredmény: Ez a kedves ember a kegyetlen világban szép lassan elkezdi elveszíteni a józan eszét, ami egyformán vicces és szívszorító folyamat.

A sorozatban szerepel az Oscar-, Emmy- és Golden Globe-jelölt Frank Langella (Frost/Nixon), az Oscar-, Emmy- és Golden Globe-jelölt Catherine Keener (Mutassatok egy hőst! című sorozata, Tűnj el!) és Judy Greer (Married) is.

Az évad során Jeff elkezd szembeszállni a Mr. Pickles’ Puppet Time című tévéműsora olajozottan működő gépezetével és executive producerével, Sebbel (Langella). Seb attól tart, hogy Jeff elmeállapota lerombolhatja az üzleti birodalmat, amit felépítettek, ezért elkezdi kidolgozni, hogyan folytatódjon a műsor Jeff nélkül.

Itt a feliratos előzetes: