Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
Illegális abortusz Pozsonyban: letépték az öthónapos magzat fejét (18+)

Illegális abortusz hajtottak végre Szlovákiában, egy pozsonyligetfalusi lakóházban. A Bumm.sk beszámolója szerint a brutális beavatkozást múlt héten végezték el.

Az amatőr terhességmegszakítás nagyon rosszul sikerült, az öthónapos magzat feje leszakadt, a teste többi része pedig az anyában maradt. A nő súlyosan vérezni kezdett, mentőt kellett hozzá hívni, a pozsonyi egyetemi kórházba szállították. A kórház nem kívánt nyilatkozni az esetről.

Illegális terhességmegszakítás vádjával indítottak eljárást az ügyben – nyilatkozta a kerületi rendőrségi szóvivő.

Szlovákiában az abortusz a terhesség 12. hetéig legális, egy ilyen beavatkozás 250-350 euró között van, az egészségügyi biztosító nem támogatja.