Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vajna Tímea hormonkezeléssel készül a gyermekvállalásra

Vajna Tímea hormonkezeléssel készül a gyermekvállalásra

Tegnap mi is írtunk róla, hogy a Vajna házaspár nem mond le a közös gyermekvállalásról, s ahogy látszik, tényleg nem lacafacáznak. Teljes mellszélességgel vetik bele magukat családalapításba. 

A tegnapi délelőtt folyamán a megélhetési instagramozó Vajna Tímea már a fényképmegosztó közösségi portálon már pedzegette, hogy nem mondanak le a közös gyermek tervéről. Bejegyzésében további részleteket ígért, amit az este folyamán egy insta-sztori keretében meg is kaptuk a hőn áhított részleteket.

A life.hu vette észre, hogy Vajna (ismét) egy esti insta-bejegyzésben vall arról, hogy kemény hét elé áll, ugyanis hormonkezeléseknek veti alá magát a biztos teherbeesés érdekében:

„Amint már az élő insta bejelentkezésemben említettem, elkezdtünk valamit a babaprojekttel kapcsolatban. Hát ez az. Napi négy hormoninjekció hasba, hogy még több petesejtet termeljek és felkészítsék a petéket… ezen a héten lesz a műtétem, szorítsatok. Sajnos eléggé megvisel ez a hormonkezelés, borzasztó mellékhatásai vannak. Le a kalappal azok előtt a nők előtt, akik ezt már párszor végigcsinálták”

Szurkolunk, hogy a projekt teljes sikerrel záródjon, hiszen a cukik babák nem csak hogy jót tesznek a insta-nézettségnek, de ráadásul így Andy Vajna kormánybiztos, médiatulajdonos és producer is nagyon boldog lesz.