Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Reese Witherspoon megosztott egy képet a gyerekeiről, és az internet megőrült

Reese Witherspoon megosztott egy képet a gyerekeiről, és az internet megőrült

Reese Witherspoon amerikai színésznő az Instagramon gratulált a gyerekeinek az iskolaév sikeres lezárásához, mellékelve egy róluk készült csoportképhez.

Az internet népe pedig azonnal megőrült, sokaknak (újra) feltűnt, hogy Witherspoon lánya, Ava, kiköpött mása az anyjának.

So proud of my kids for working so hard and always bringing their best selves to each challenge. All those early morning wake ups and late night study sessions paid off! Congrats to my super stars ! 🌟🌟🌟( pre-schooler had no study sessions but he’s really cute 😁)

A bejegyzésben Witherspoon gratulált “szupersztárjainak”, azt írta, büszke rájuk, hogy mindig a legjobbat nyújtják. Witherspoon szerint kifizetődött a sok korai kelés és késő estig tartó tanulás. Az egészet azzal zárta, hogy a legkisebb gyereknek ugyan még nem kellett sokáig tanulnia, de “nagyon cuki”.

(Inquisitr)