Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szélsőjobbon játszik Orbán Viktor az európai vezetők válogatottjában

Szélsőjobbon játszik Orbán Viktor az európai vezetők válogatottjában

Szélsőjobbon játszana a magyar kormányfő az európai vezetőkből álló focicsapatban, már ha a valóságban is létezne ilyen. Helyet kapott a csapatban Putyin és Merkel is.

A Politicónál összedugták a fejüket a foci vb alkalmából és összeállították a legnagyobb európai vezetőkből álló csapatot, már ha létezne ilyen. Büszkék lehetünk, ugyanis

Orbán Viktor miniszterelnök is posztot kapott a csapatban.

A brüsszeli portál szerint a magyar kormányfő szó szerint a szélsőjobb oldalon játszik, egyenesen Vlagyimir Putyin orosz elnök mögött, aki egyébként a csapat csatára. A játékosok leírásánál Orbánt úgy jellemzik, hogy Magyarországon egy tiszta és fair választás során az év játékosa lett a szavazatok 110 százalékával. Számos probléma ellenére az EPP United tagja maradhatott, annak köszönhetően, hogy a csapat megőrizhesse élvonalban lévő pozícióját. Továbbá azt írják róla, hogy nagyon szeret támadni, de a védőfalak nagy rajongója is egyben.

A csapatban Angela Merkel német kancellár a kapus, míg Emmanuel Macron középjátékos. A valóságban a magyar kormányt gyakran kritizáló Guy Verhofstadt az orosz elnökkel együtt csatárként rúgja a bőrt.

Borítókép forrás: Facebook/Orbán Viktor