Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Márki-Zay maga mellé állította Lázár Jánost

Márki-Zay maga mellé állította Lázár Jánost

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester elment Lázár János, a térség országgyűlési képviselőjének fogadóórájára.

A találkozó után fél 10-kor Lázár azt mondta egy újabb Fb-videóban, hogy több mint egy órát beszéltek a polgármesterrel, de mivel ez egy négyszemközti találkozó volt, annak tartalmáról sem a sajtónak, sem másnak nem kíván beszélni. Annyit elárult, hogy a megbeszélés alapján arra fogja kérni a hódmezővásárhelyi önkormányzat fideszes tagjait, hogy működjenek együtt a polgármesterrel.

A találkozó után Márki-Zay és Lázár váratlanul közös sajtótájékoztatót is tartottak. A polgármester szerint megállapodtak abban, hogy Lázár “szorgalmazni fogja” a fideszes képviselőknél, hogy a városi közgyűlések előtt üljenek össze zárt körben, hogy “legalább a napirendi pontokban egyezségre jussanak”. Lázár szerint arról is megállapodtak, hogy a jövőben nem bonyolítják ennyire túl a találkozást, ennek érdekében még telefonszámot is cseréltek.

(Index)