Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

De hogyan jutott el Joachim Löw heréjének szaga Erzsébet királynő orráig?

De hogyan jutott el Joachim Löw heréjének szaga Erzsébet királynő orráig?

Ha az ember híres, akkor előfordul, hogy híres emberekkel fog kezet, akik más híres emberekkel teszik ugyanezt. Láncreakció.

Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem csak foglalkozása miatt híres. A 2012-es Eb-n az orrában turkált meccs közben, és amit talált, azt megette. Négy évvel később, a 2016-os Eb-n it turkált, de ekkor már a hátsófele és a zacsi volt terítéken, és ekkor ugyan nem evett meg semmit, de a kezére került szagot elég érdekesnek találta ahhoz, hogy szagolgatni kezdje.

All Disgusting Moments By German Football Coach Joachim Löw

All Disgusting Moments By German Football Coach Joachim Löw : smell his ass , sniffing his balls and more .

Erről született most egy mém, ami azt hivatott bemutatni, hogy az edző kezére került testszag miként juthatott el Erzsébet királynő orráig. A mém persze hazudik, hiszen a kézfogások kronológiai sorrendje eredetileg nem állna össze, de hát azért mégis csak vicces látni, ahogy Löw kezet fog Ferenc pápával, aztán a pápa Putyinnal, Putyin Trumppal, Trump Kim Dzsongunnal, Kim Dzsongun Mun Dzse Innel, Mun Dzse In Obamával, végül Obama Erzsébet királynővel, aki mindezt azzal tetézi, hogy megszagolja a kezét.