Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Trump gyakorlatilag agysérültnek nevezte Robert De Nirót

Trump gyakorlatilag agysérültnek nevezte Robert De Nirót

 

 

„Robert De Niro egy nagyon alacsony IQ-val rendelkező személy, aki túl sok ütést kapott a fejére igazi bokszolóktól a filmjeiben” – üzente meg tweetjében az amerikai elnök, aki a jelek szerint eléggé kibukhatott a színésznek a Tony Awards-gálán elhangzott szavain. Trump tweetjében kifejtette: De Niro komolyan meg lehet zavarodva az erős ütésektől, ha nem látja az amerikai gazdaság menetelését, a magas foglalkoztatottságot, és hogy a vállalatok özönlenek vissza az országba.

Robert De Niro egyébként nem gondolta túl a mondanivalóját a gálán, egész egyszerűen annyit üzent az elnöknek, hogy „B***d meg, Trump!”. A színész amúgy sosem csinált titkot az elnökkel szembeni ellenérzéséről, ennek tudható be, hogy Trump nem kívánatos személy a színész éttermeiben – így Trump például a budapesti Nobuban sem vacsorázhatna meg.