Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem véletlenül égett le az angyalföldi raktár, nyomoz a rendőrség

Nem véletlenül égett le az angyalföldi raktár, nyomoz a rendőrség

Rongálás bűntett miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya a 13. kerületben leégett Ramiris számítástechnikai nagykereskedés raktárépülete kapcsán – olvasható a police.hu-n.

Mint arról korábban a Zoom.hu elsőként beszámolt, a Best Byte műszaki áruház és a Ramiris számítástechnikai nagykereskedés háromezer négyzetméteres raktárépülete gyulladt ki a Frangepán utcában. Több, mint ötven fővárosi hivatásos tűzoltó kezdte meg az oltási munkálatokat, tizenöt kocsival érkeztek a helyszínre. Sajtóhírek szerint a kár akár milliárdos is lehet.

A tűzoltók négy óra alatt tizenkét vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval fojtották el a lángokat, egyben megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen a szomszédos irodaépületre is. Az oltás idejére közel ezer embernek kellett elhagynia a környező épületeket.