Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magyar előzetest kapott az új Predator

Magyar előzetest kapott az új Predator

Idén szeptemberben érkezik a nagysikerű Predator – A ragadozó folytatása, és úgy néz ki, hogy a hányattatot sorsú franchise továbbra sem kapja meg a lehetőséget, hogy felnőjön olyan nagyok mellé, mint például az Alien. A Predatoroknak mindig az volt a bajuk, hogy igazából iszonyú nyakatekert az egész mitológiája, részről részre újabb és újabb, a korábbiakkal nem igazán harmonizáló tulajdonságokkal ruházzák fel az univerzum legjobb vadászait, és a kanonizáláson ez az új rész sem fog segíteni.

Már a legelső trailerből kiderül, hogy ebben a részben például mindenféle genetikai kísérletezések lesznek, meg űrhajókkal látványosan érkező Predatorok.

A filmet egyébként Shane Black rendezi, akiről azt szokás tudni, hogy ő rendezte a harmadik Vasembert, de sokkal érdekesebb információ róla, hogy ő volt a legelső Predatorban az a kommandós, aki iszonyú béna disznóvicceket mondott végig a gyilkos akció közben.