Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Leénekelte a zsűri fejét a halkszavú, 13 éves kislány

Leénekelte a zsűri fejét a halkszavú, 13 éves kislány

Az amerikai tehetségkutató-rajongók éppen egy 13 éves kislányért, Courtney Hadwinért őrülnek meg, aki a Simon Cowell vezette America’s Got Talent című tehetségkutatóban tűnt fel.

Hadwin felment a színpadra, jól láthatóan nagyon zavarban volt, de amikor elkezdődött Otis Redding Hard to Handle című száma, akkor olyan produkciót nyomott le, hogy elakadt a teljes zsűri szava.

Azt már megszokhattuk, hogy időről időre előkerül valamilyen iszonyú jó hang az ilyen tehetségkutatókban, Hadwin szereplése azért hatott különösen üdítően, mert nem csak azzal nyűgözte le a zsűrit, hogy mennyire tökéletes a hangja, hanem azzal, hogy mennyire lazán, ösztönösen adta elő a produkcióját. Aztán, amikor vége lett a számnak, akkor visszaváltozott azzá a félénk teremtménnyé, aki először felment a színpadra.

A zsűritagok többek között Janis Joplinhoz hasonlították, és megállapították, hogy a lány olyan, mintha egy másik korból került volna ide.

Hardwin az angliai Hartlepoolból származik, korábban döntős volt a The Voice gyerekkiadásában, most pedig az America’s Got Talentben fog szerepelni.