Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Közösségi finanszírozással is próbálkozik a Magyar Hang

Közösségi finanszírozással is próbálkozik a Magyar Hang

A megszűnt Magyar Nemzetből létrejött túlélőmagazint újabb fórumon lehet támogatni.

Közösségi finanszírozási kampányba kezdtek a Magyar Hang munkatársai. Az április elején megszűnt Magyar Nemzet egykori újságírói által szerkesztett hetilapot a Patreon.com felületen lehet támogatni.

Mint az oldalon írják,

a hetente az újságárusokhoz és a postaládákba kerülő lapszámok mögött rengeteg munka és költség van. Ezért aztán előfizetőink mellett támogatóink rendszeres adományaira is szükségünk van, hogy működni tudjunk.

György Zsombor, a Magyar Nemzet utolsó főszerkesztő-helyettese és a Magyar Hang első főszerkesztője a Facebookon azt írta, a fő cél persze az, hogy minél többen olvassák a Magyar Hangot, de ha valaki tudja, akkor támogassa őket ilyen formában is.

„Illetve vigyétek hírünket, segítsétek életben tartani a lapot és a szellemet. Nagyon köszönjük!” – írta György.

 

Magyar Hang – A Túlélő Magazin is creating újság | Patreon

A Magyar Hang teljesen független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál. Alapítói a 80 évet élt Magyar Nemzet egykori munkatársai, akik elkötelezettek, hogy a korábbi szerkesztőség szellemisége tovább éljen. Kifejezett célunk a magyar valóság bemutatása, nem csak a „Nagykörúton belülről”. Küzdünk a korrupció és a közéleti arrogancia ellen, a hatalom nem is szeret minket.

Borítókép: Halász Nóra