Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Jolly fia beszállt a popbizniszbe, Pápai Jociék ráfordultak a harmadik gyerekre – A nagy bulvárszemle

Jolly fia beszállt a popbizniszbe, Pápai Jociék ráfordultak a harmadik gyerekre – A nagy bulvárszemle

Vészesen ketyegő hitelbomba ide, bármikor elszálló törlesztők oda, a bulvárvonaton most sincs fék, következzen A nagy bulvárszemle:

  • Sofron István jégkorongozó és Tücsi, egykori sporttévés műsorvezető, vagyis Claudia Aryee gondoltak egyet, és összeházasodtak. (Bors)

  • A mulatós sztár Jolly fia, Silvester is beszállt a popbizniszbe. Jolly ugyan azt szeretné, hogy a fia előbb végezze el a gimit, meg szerezzten szakmát, és csak utána legyen belőle zenész, mert az egy nagyon kiszámíthatatlan szakma. (Bors)

    Silvester – Nem kell már (Official Music Video)

    Kövessétek Silvestert: Facebook: https://www.facebook.com/silvesterofficial/ Instagram: https://www.instagram.com/silvester_official/ Silvester Fellépésszervezés: Zeffer Norbert – 06/30-729-9593 E-mail: zeffernorbert@zefferfoto.hu Zeneszerző: Silvester (Tarcsi Szilveszter) Szövegíró: Silvester (Tarcsi Szilveszter) Mix,master: Szász M. Attila Rendező: Matuz Ádám Operatőr/vágó: Matuz Ádám Fodrász: Berkes István Dalszöveg: Verse 1: Nézek rád,csendben és némán, szívem fáj,mert nem nézel én rám.

  • Pápai Jociék ráfordultak a harmadik gyerekre. Az énekes felesége meg akart állni kettőnél, de most hogy a kisebbik is iskolába megy már lassan rájött, hogy igazából nagyon szeret otthon anyáskodni, így már elkezdett játszadozni a harmadik gyerek gondolatával férje nagy örömére, aki évek óta rágja a fülét. (Bors)
  • Jakupcsek Gabriella hamarosan feltűnik az ATV képernyőjén, saját műsort kap, ráadásul olyat, ami minden nap jelentkezik majd. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen lesz, de lesz benne bulvár, meg sztárvendégek, meg az esti műsorsávban lesz, és most az is kiderült, hogy keresnek mellé egy férfi műsorvezetőt, akiről egyelőre nem tudni, hogy kicsoda, de felmerült Bochkor Gábor és Sváby András neve is. (Blikk)