Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ilyen is ritkán van itthon: előzékeny buszsofőr gratulált az előzékeny bringásnak

Ilyen is ritkán van itthon: előzékeny buszsofőr gratulált az előzékeny bringásnak

A városi közlekedés sokszor csak a stresszelésről, hőbörgésről, dudálásról szól, ezért is különösen jók az olyan megnyilvánulások, mint a lenti videóban látható biciklistáé, valamint a videóhoz fűzött szövegben a buszsofőré.

Zsolt Farkas

Tisztelt kerékpárosok! Ezzel a rövid videóval szeretném kifejezni köszönetem minden bicajosnak aki nem csak elvárja, hogy a huszontonnás vassal figyeljünk és vigyázzunk rájuk hanem bebizonyítja,…

A felvételen egy busz kamerájával készült jelenet látható, amit június 12-én rögzített a kamera a Rákóczi úton: jön a busz, a buszsávban tekerő bringás pedig ezt érzékelve lehúzódik, hogy elférjen a jármű. A napjait az utakon töltő sofőr szerint egyre gyakoribb az ilyen jellegű odafigyelés a közlekedés résztvevőitől, de ő ezt ennél sokkal szebben fogalmazta meg.

„Tisztelt kerékpárosok!

Ezzel a rövid videóval szeretném kifejezni köszönetem minden bicajosnak aki nem csak elvárja, hogy a huszontonnás vassal figyeljünk és vigyázzunk rájuk hanem bebizonyítja, hogy ő is teljes értékű tagja a közúton közlekedő társadalomnak és igen, Ő is figyel ránk!

Napi szinten koptatom az aszfaltot és egyre több hasonló hozzáállással találkozom a munkám során!
Szívből remélem, hogy a videóban szereplő kerékpáros hölgy példamutató közlekedése ragadós lesz!

Mi igyekszünk figyelni és óvni benneteket de a teljes boldogsághoz Rátok is szükségünk van!

Balesetmentes és boldog nyarat kívánok nektek!” – írta a sofőr.