Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Halálos fenyegetéseket kapott a börtönben Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

Halálos fenyegetéseket kapott a börtönben Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

B. László az egykori VV-szereplő Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa előzetesben várja, hogy a rendőrség lezárja a nyomozást az ügyében. A volt ügyvédje, egyben nagybátyja, Brodmann Péter szerint unokaöccse a börtönben halálos fenyegetéseket kapott.

„Rettenetes dolgokat kiabáltak át neki a másik cellákból. Például hogy „Megölünk, kinyírunk!”, „Fanniért az életeddel fogsz fizetni!”. Laci nagyon megijedt, hiszen nem tudta, hogy az őt fenyegetők valóra is váltják-e ígéreteiket” – mondta Brodmann a lapnak.

Brodmann korábban azért küzdött, hogy B. László ne előzetesben legyen, hanem házi őrizetben, ezt a bíróság nem engedélyezte, ahogy most, a fenyegetések hatására sem adták meg neki ezt a kegyet.

„Szerencsére a börtönparancsnokság nagyon éber volt, időben közbeléptek, és a szabályok betartásával olyan megoldást alkalmaztak, hogy ne is érintkezzen, ne is találkozzon azokkal, akik megfenyegették. Így már legalább az életéért nem kell aggódnia. Most olyanokkal van egy cellában, akik biztos nem fogják bántani. A sétákra is csak velük mehet, az étkezés pedig nem probléma, hiszen azt a cellába kapják, ott ehetik meg” – mondta.

(Blikk)