Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dwayne “The Rock” Johnson a rossz jegyei miatt nem lett CIA-ügynök

Dwayne “The Rock” Johnson a rossz jegyei miatt nem lett CIA-ügynök

Dwayne “The Rock” Johnson egy főiskolai képpel szórakoztatta a Facebook népét, és azon túl, hogy megnézhetjük, milyen volt 22 évesen a hegyomlás, azt is megosztotta a követőivel, hogy miért nem lett CIA-ügynök.

Dwayne The Rock Johnson

Just found this gem 💎 Check out 22yrs old and 280lbs of Smirky Beefy McBeef here posing for our Miami Hurricanes media day. Fun fact: in college, my goal was to eventually work for the CIA. Until…

„Érdekesség: a főiskolán az volt a célom, hogy valahogy bekerüljek a CIA-hoz. Egészen addig, amíg a büntetőjog tanárom (Dr. Paul Cromwell) meg nem győzött arról, hogy akkor lennék a leginkább hasznára az ügynökségnek, ha lenne jogi diplomám. Azt gondoltam, hogy ez príma ötlet, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy semmilyen komolyan vehető jogi szakra nem vesznek fel a szar jegyeimmel. Hát ennyi a sztori” – mondta Johnson, aki ezután döntött úgy, hogy akkor inkább Hollywood felé veszi az irányt.

Borítókép: Dwayne Johnson a Baywatch-ban. Forrás: UIP-Duna Film