Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Angelina Jolie elvesztheti a gyerektartási jogokat, ha nem enged Brad Pittnek

Angelina Jolie elvesztheti a gyerektartási jogokat, ha nem enged Brad Pittnek

Javában zajlik Angelina Jolie és Brad Pitt válópere, amiben a legújabb fordulat, hogy született egy bírósági végzés, ami felszólítja Jolie-t, hogy legyen szíves láthatást engedni Brad Pittnek is, különben elveszti a gyerektartási jogokat a közös gyerekek fölött.

Jolie olyan szigorúan távol tartja a gyerekeket a volt férjétől, hogy a bíróság azt is kimondta most, hogy Jolie nem figyelhetik meg a telefonbeszélgetéseket és üzenetváltásokat, amiket a gyerekek az apjukkal folytatnak.

A nyáron az új szabályok értelmében június elején tíz napot lesznek a gyerekek Londonban, ekkor napi négy órára találkozhat velük az apjuk kettesével. Június végén napi tíz órára találkozhat a gyerekeknek, július közepén pedig négy egész napra nála lesznek a gyerekek, a hónap végén pedig egy teljes hetet töltenek el velük Los Angelesben.

 

Azt is kimondta a bíróság, hogy amikor a gyerekek Brad Pittnél vannak, akkor Angelina Jolie naponta csak egyszer telefonálhat, illetve azt is, hogy a most 16 éves Maddox maga döntheti el, hogy melyik szülővel mennyi időt akar tölteni.

(TMZ)

Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt 2015-ben New Yorkban. Fotó: AFP/Europress