Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kelemen Annát olasz kuncsaftoknak kínálták

Kelemen Annát olasz kuncsaftoknak kínálták

Valaki visszaél Kelemen Anna fotóival, és egy olasz escort oldalon hirdeti a playmate szexuális szolgáltatásait. A hírt az egyik rajongó osztotta meg az egykori nyuszilánnyal, aki valósággal lefagyott, amikor megtudta a hírt.

„Nem csináltam belőle eddig sem nagy titkot, hogy én ugye interneten ismerkedek. Vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy ott keresek partnert, ott ismerkedek magyarországi úriemberekkel. Tehát ezzel a részével nincs gond. Tulajdonképpen a személyemet érintő atrocitás az, hogy engem hamisítanak. Ez az, ami zavar”

– nyilatkozta a Borsnak Kelemen Anna, akit főleg a sok kamu zavar.

“Igazából már nagyon unom, hogy engem hamisítanak. Leginkább emiatt vagyok most pipa. Persze kíváncsi vagyok, hogy ugyan ki az akinek, ez jut eszébe, és csak így vállalja magát. Azt meg egyáltalán nem is értem, hogy minek ezért Olaszországba, meg Svájcba utazni, mikor itthon is meg lehet keresni ugyanannyi pénzt. Mindenki vágja ezekről a lányokról amúgy is, hogy miből élnek, honnan szerzik a pénzüket. Nagyon viccesnek találom, amikor próbálják elhitetni magukról a kamu meséket. Szánalmasak szerintem. Ráadásul meg összezavarják azokat az embereket, akik partnert keresnek adott esetben.”