Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Index: Orbán testőrökkel besétált egy fővárosi szakrendelőbe, kiküldték a beteget a vizsgálóból

Index: Orbán testőrökkel besétált egy fővárosi szakrendelőbe, kiküldték a beteget a vizsgálóból

Ma reggel 8 körül az Index egyik munkatársa 10-15 másik emberrel egy budapesti kórház szakrendelőjében várt a sorára, amikor váratlan dolog történt: két testőr és a kórház igazgatójának kíséretében egyszer csak megjelent Orbán Viktor. A lap beszámolója szerint a miniszterelnök udvarias volt, és megkérdezte az odakint várakozókat, hogy előre engedik-e, mire “volt, aki azt mondta, hogy persze, tessék, más viszont halkan méltatlankodott.”

Ekkor történt az ügy legmeglepőbb fordulata – írja a portál, a már a vizsgálóban lévő embert visszaküldték a folyosóra. Orbán bement, majd körülbelül öt perc múlva kezében egy recepttel kijött, megköszönte a kint várakozók türelmét, “a folyosón még smúzolt egy beteggel, aztán elment” – végződik a beszámoló.

A Zoom.hu kereste Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy megtudjuk, igaz-e a hír. Arra is kíváncsiak voltunk, vajon a miniszterelnök mindig maga megy receptet íratni, nincs, aki ezt elintézhetné helyette. Havasi Bertalan – nem cáfolva amúgy az Index hírét – csak annyit közölt: a miniszterelnök hivatalos tevékenységével kapcsolatos kérdésekre készséggel válaszol.

(Index)