Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hosszú Katinka kivirult, Berki Krisztián és Hódi Pamela pereskedik – A nagy bulvárszemle

Hosszú Katinka kivirult, Berki Krisztián és Hódi Pamela pereskedik – A nagy bulvárszemle
  • Úszótársai szerint Hosszú Katinka valóssággal kivirult, mióta külön van férjétől, Shane Tusuptól. A hétvégén a franciaországi Canet-en-Roussillonban rendezett Mare Nostrum úszóverseny-sorozat első állomásán mindenkihez volt egy kedves szava, ami korábban nem volt jellemző rá, a Borsnak még egy edző is megerősítette: mintha kicserélték volna a háromszoros olimpia bajnokot.
  • Tavaly év végén úgy döntött Hódi Pamela, a bíróságon harcol Natasa Zselyke elhelyezéséért, és pert indít édesapja, Berki Krisztián ellen. Az egykori sztárpár sem a láthatáson, sem az anyagiakon nem tud megegyezni, így hamarosan a bíróság dolga lesz dönteni az ügyben. Blikk
  • Cinthya Dictator mostanában testileg és lelkileg is meztelenre vetkőzik. Legutóbb kíméletlenül őszinte, pszichiátrián készült videójáról adtunk hírt, most pedig azt láthatjuk, hogyan változott meg a modell külseje. Cinthya szinte totál meztelenül, szőkén pózol az Instagram-posztjában.
  • Eldőlt, hova mennek nászútra Liptai Claudiáék. A Bors szerint a műsorvezető és férje, Pataki Ádám az Egyesült Államokba utazik, ahová Clau­dia első házasságából született két gyermekét, Pankát és Marcellt viszik.