Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Balesetezett a felcsúti kisvonat, rommá tört egy Volkswagent

Balesetezett a felcsúti kisvonat, rommá tört egy Volkswagent

Nem adtak ki róla közleményt, de a Zoom.hu megtudta, hogy vasárnap este 10 óra után egy a sínekre hajtó autóval ütközött a felcsúti kisvonat.

A Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság tájékoztatása szerint Felcsúton, a Petőfi utcában található vasúti átjáróban történt a baleset, a jármű sofőrje megsérült. Azt már a felcsúti állomás szolgálattevőjétől tudtuk meg, hogy a vonaton voltak utasok (ami egy lényeges információ, tekintve a kihasználtságát) és közülük senki sem sérült meg az ütközésben. A Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

Információink szerint egy helyi lakos volt az autó vezetője, az ütközés után 20 méteren keresztül tolta maga előtt a Volkswagen személyautót, ami csúnyán összetört.

Az zavarhatta meg az autó sofőrjét, hogy menetrend szerint este már nem járnak a vonatok, de aznap a Negyedik Vál-völgyi Zsúr nevű buli miatt hosszított menetrenddel közlekedett a Vál-völgyi Kisvasút.

Úgy tudjuk, ez volt a hírhedt kisvonat első balesete, mióta elindult rajta a közlekedés.