Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Alec Baldwin szerint, ha indulna az elnökválasztáson, biztosan nyerne

Alec Baldwin szerint, ha indulna az elnökválasztáson, biztosan nyerne

Howard Stern rádiós műsorában beszélt az elnökről a hollywoodi szupersztár, Alec Baldwin, aki talán eddig a legtöbbször parodizálta Donald Trumpot. A színész, akit már maga az amerikai elnök is megemlített a Twitterén alakítása miatt, azt mondta, szerinte legfeljebb két-három ember tudná legyőzni Trumpot. A műsorvezető erre viccelődve megkérdezte, mi lenne az eredmény, ha maga Baldwin indulna jelöltként, amire a sztár rávágta, hogy biztosan nyerne. A színész szerint övé lenne az eddigi legviccesebb és egyben legizgalmasabb kampány, így biztosan bezsebelné a voksokat.

Baldwin később komolyra fordította a szót és elmondta, hogy ő nem a demokratáknak szurkol, inkább azt szeretné, ha a Republikánus Párt visszatérne a hagyományokhoz.

„Szeretném azt hinni, hogy a Trump-jelenség csak egyszeri alkalom”

– mondta a filmsztár a rádiós interjú során. Baldwin hozzátette, hogy nem tartja sokra a Kim Dzsung Un és Trump szingapúri találkozóján elért alkut sem. Szerinte Trump embereit nem érdekli hogy megsemmisítik-e az atombombáikat, vagy sem, csupán a látszat, hiszen ez csak politika – írja a Hollywood Reporter.

Borítókép forrása: YouTube