Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Piti hamisítási balhévá zsugorodott a Welsz Tamás-ügy

Piti hamisítási balhévá zsugorodott a Welsz Tamás-ügy

Korábban arról lehetett pletykákat hallani, hogy politikusokat is magával ránt a történet, ehhez képest a vádlottak többsége végül csak közokirat-hamisítás miatt kerül bíróság elé

Amilyen nagynak és rázósnak indult olyan piti ügy lett az elhíresült Welsz Tamás-ügy. A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) összesen kilenc ember ellen emelt vádat – tudta meg a PestiSrácok.hu. Korábban a hírek még arról szóltak, hogy milliárdos pénzmosás és költségvetési csalás szálaira bukkantak a hatóságok, ezzel szemben aztán most a vádlottak többsége végül csak közokirat-hamisítás miatt kerül bíróság elé.

Az ügy Welsz Tamás „öngyilkossága” miatt hatalmas közéleti-politikai botrányként robbant ki négy évvel ezelőtt. A lap szerint azonban a terheltek között így sincs egyetlen maffiózó, közszereplő, ismert vállalkozó vagy politikus sem.

A lap szerint az alapügyben tovább folyik a nyomozás, igaz, már csak egy ember ellen, őt szintén közokirat-hamisítással gyanúsítja az ügyészség, ahogy azt a két személyt is, akiknek az ügyét célszerűségi okból elkülönítették.