Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Oroszlán Szonja mentette meg Gór Nagy Mária férjének életét

Oroszlán Szonja mentette meg Gór Nagy Mária férjének életét

Gulyás Buda operatőr épp egy forgatásról tartott hazafelé, amikor motorbalesetet szenvedett, szerencséjére pont akkor indult a színésznő is.

Jelenleg Fóton zajlanak Dobó Kata első nagyjátékfilmjének a forgatásai, a Kölcsönlakás című produkcióban pedig Gulyás Buda látja el a technikai rendezői feladatokat a színésznő mellett. A szakember múlt hétfőn indult hazafelé motorjával a forgatásról, amikor megtörtént a baleset. Egy stábtag a Borsnak a következőt mesélte:

„Buda hazaindult, de balesetet szenvedett. Az út közepén feküdt eszméletlenül, véresen, mellette az összetört, többmázsás motorja. Nem sokkal utána Oroszlán Szonja is hazaindult és rátalált. Ő hívta a mentőket és értesítette Buda nevelt fiát, mert Marit nem merte hívni. Az eszméletlen férfit a mentők kórházba szállították.”

A lap információi szerint agyrázkódást szenvedett, teste tele volt zúzódásokkal és nyílt sérülésekkel, melyeket a sebészek összevarrtak.

Gulyás Buda a Kölcsönlakás forgatásán. Fotó: Kölcsönlakás Produkció/Lékó Tamás

Gulyás Buda egyébként nem sokkal az eset után hamar visszaállt a munkába, múlt csütörtökön a Zoom.hu is részt vett a Kölcsönlakás set-visitjén (videó hamarosan), ahol a technikai rendező már újra együtt dolgozott a stábbal.

 

Kiemelt kép: MTI/Czimbal Gyula