Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Újabb úszónő ment neki Shane Tusupnak

Újabb úszónő ment neki Shane Tusupnak

Jakabos Zsuzsanna és Hosszú Katinka hosszú évekig elválaszthatatlan volt, de barátságuk megromlott. Jakabos Zsuzsanna most elárulta: Shane Tusup miatt nincsenek már jóban Hosszú Katinkával. 

Nem túl népszerű az utóbbi időben Shane Tusup, aki már azelőtt a címlapokra került, hogy megromlott a viszonya feleségével, Hosszú Ka­tinkával. Az amerikai edző ugyanis állandóan összetűzésbe keveredett kollégáival. Volt, hogy azért dühöngött nyilvánosan, mert az Iron Aquatics úszóin kívül má­sok is mertek a Duna Arénában tartózkodni, de versenyzője kései elrajtolása miatt is nyilvánosan elborult az agya, sőt Katinka nevelőedzőjének is nekiesett, Pass Ferencnek mindkét középső ujját felmutatva b.dmegelt. Shane-t dühkitörései miatt senki sem kedvelte igazán, ami Katinka barátságainak a rovására is ment. Jakabos Zsuzsanna az egyik, akit férje miatt elveszített az úszónő.

Nagyon jóban voltunk, aztán mióta elkezdett úszni Shane-nel, azóta nem annyira beszélünk – válaszolta őszintén Jakabos Dallos Bogi 7-kor nálam! című videosorozatában. Az úszónő fel is idézte a régi időket, amikor még elválaszthatatlanok voltak Katinkával, akivel bár a medencében vetélytársak voltak, az életben jó barátok -írja a Bors.