Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Sándorfalva mellett találták meg munkatársaink a medve friss lábnyomát

Sándorfalva mellett találták meg munkatársaink a medve friss lábnyomát

Kollégáink jelenleg is a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársaival követi A Híres Szlovák Medvét, amit már a fél ország keres: az egyik nyomot Dóc mellett találták meg a falutól nagyjából két kilométerre, egy egészen frisset pedig Sándorfalva mellett. Kollégánk jelentése szerint továbbra is üldözik a magyarokat lázban tartó medvét, hamarosan több tartalom is látható az őrült hajszáról!

A két lábnyom nagyon friss, de létezik egy kevésbé friss is, ez legalul tekinthető meg, ha valaki esetleg lábnyom-rajongó lenne. Ne finomkodjunk, utoljára a Jurassic Parkban volt ennyire érdekes egy lábnyom!

Update: Az utolsó forró nyom után végül elvesztették a medve nyomait a park és a Zoom.hu munkatársai, de holnap folytatják a keresést. Idő közben a Budapesti Állatkert állatorvosa is megjelent altatólövedékekkel, de ezeket nem kellett felhasználni.

Fotó: Veres Viktor

Fotó: Veres Viktor

Itt látható, pontosan hol található a medve!