Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Cristiano Ronaldo elhagyja a Real Madridot

Cristiano Ronaldo elhagyja a Real Madridot

Eldőlt, ami eddig csak kérdéses volt: Cristiano Ronaldo távozik a Real Madridtól. Ezt a portugál Record című lap közölte csütörtökön.

A sportnapilap hozzáteszi, a 33 éves világklasszis döntése végleges és visszafordíthatatlan. A távozás okaként azt említik meg, hogy Florentino Pérez, a királyi gárda elnöke nem tartotta be ígéretét. A Record szerint az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes futballistának elege lett abból, hogy nem módosítják a szerződését a kívánságai szerint, és az sem esett jól neki, hogy a klub hevesen érdeklődik az ex-barcás Neymár iránt, de a vezetőedző, Zinedine Zidane távozása sem segítette CR7 maradását.

Ronaldo már a Bajnokok Ligája-győzelem után azt mondta, “nagyon jó volt a Real Madridban játszani”, később azonban elismerte, nem a megfelelő időpontot választotta a megnyilatkozásra.

A portugál lap szerint az Európa-bajnok támadó Olaszországban, Franciaországban vagy Angliában folytathatja pályafutását.