Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kunhalmi Ágnes-naptárra vágynak a legtöbben

Kunhalmi Ágnes-naptárra vágynak a legtöbben

Néhány napja tettük fel kérdést olvasóinknak, hogy ki, milyen (fiktív) terméket vásárolna a legszívesebben a magyar pártok webshopjaiból. A szavazás lezárult, a Juhász Pétert ábrázoló vízipipa elképesztően nagyot bukott.

A választások után alig két hónappal azt vettük észre, hogy nagy bánatunkra nem elérhető a Fidesz webshopja. Éppen akkor szembesültünk ezzel, amikor arra kerestük a választ, mi mindent rendelhetünk a magyar pártoktól, ha ezt webshopon keresztül tennénk meg. Az összes mérhető párt oldalát megnéztük – akkor még létezett az Együtt is –, de többüknél hiányzott a webshop.

Ezt a bögrét speciel nem lehet megrendelni. MTI Fotó: Mónus Márton

Sem az MSZP-nél, sem az LMP-nél, de még a Momentumnál sem tudtunk volna rendelni semmit, mivel nincs webshopjuk. Ezért úgy döntöttünk, saját szavazást indítunk arról, hogy ki milyen fiktív terméket rendelne legszívesebben.

Tíz terméket neveztünk meg:

1. Liberálisok feliratú lábtörlő

2. Vécéülőke bármilyen pártlogóval

3. DK-s plüsskígyó

4. KDNP-s óvszer

5. Narancssárga, DEMOGRÁFIA FORDULAT feliratú vibrátor

6. Németh Szilárd arcképével ellátott szallonnázó kés

7. Kunhalmi Ágnes-naptár

8. Juhász Péter-vízipipa

9. Sneider Tamás arcképével ellátott bomberdzseki

10. Karácsony Gergely

 

A címben már lelőttük a győztest, a szavazatok 17 százalékát a Kunhalmi Ágnes-naptár kapta. A második-harmadik helyen holtversenyben végzett a narancssárga vibrátor és Karácsony Gergely 13-13 százalékkal. A negyedik hely pedig a KDNP-s óvszeré, a szavazatok tíz százalékát zsebelték be Semjén Zsolték. Őszinte meglepetésünkre A Juhász Péter vízipipa zárt az utolsó helyen, mindössze három százalékkal. Reméljük, hogy nem ebbe roppant bele az Együtt.

Borítókép: Fidesz.hu