Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Karton Danny DeVitóval ment a bálba, tökéletesen reagált a képre az igazi Danny DeVito

Karton Danny DeVitóval ment a bálba, tökéletesen reagált a képre az igazi Danny DeVito

Allison Closs egy teljesen átlagos amerikai tinédzser és youtuber, aki május közepén azzal szerzezz magának viszonylag nagy hírnevet, hogy egy kartonból kivágott, életnagyságú Dann DeVitóval ment el az iskolai bálra, méghozzá azért, mert saját bevallása szerint nem talált senkit, aki elment volna vele.

A poén csattanójára majdnem egy hónapot kellett várni, de DeVitóhoz is eljutott a dolog, aki a Felhőtlen Philadelphia című sorozata egyik forgatási napjára érkezett meg egy kartonból kivágott Allison Closs-szal.

A képet a Sorozat egyik írója, Rob McElhenney töltötte fel DeVitóról, ami persze rövid időn belül felszántotta az internetet.

Természetesen Allison Closs is teljesen lesokkolódott, azt mondta, nagyon boldog attól, hogy ez a mém lesz a gimis öröksége. „Annyira hihetetlennek tűnik, hogy ezek a nagy hollywoodi színészek elismernek. Annyira megtisztelve és szerencsésnek érzem magam, mint még soha. Ennél már tényleg csak az lenne menőbb, ha meghívnának egy forgatási napra! Nagyon le vagyok nyűgözve, és nem tudom eléggé megköszönni a Felhőtlen Philadelphia stábjának” – írta Twitteren.

(Daily Dot)