Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Csütörtökön dönt a Jobbik etikai bizottsága Toroczkai kizárásáról

Csütörtökön dönt a Jobbik etikai bizottsága Toroczkai kizárásáról

Csütörtökön dönt a Jobbik etikai bizottsága Toroczkai László kizárásáról

Csütörtökön dönt a Jobbik etikai bizottsága Toroczkai László kizárásáról

A Jobbik etikai bizottsága Toroczkai László kizárásáról, ezt Szávay István, a párt országgyűlési képviselője mondta el a Hír Tv reggeli műsorában. A politikus szerint az ásotthalmi polgármester túllőtt a célon azzal, hogy platformot alakított, ezért más lehetőséget nem hagyott a vezetésnek.

Szávay ugyanakkor elismerte, a pártnál kicsit túlzásba vitték a néppártosodást.

Csütörtökön dönt a Jobbik etikai bizottsága Toroczkai László kizárásárólSzávay István volt a vendége a Hír Tv reggeli műsorának. A Jobbik országgyűlési képviselője elmondta, Toroczkai László túllőtt a célon azzal, hogy platformot alakított.

A néppártosodás bizonyos szempontból túl lett tolva az elmúlt időszakban, bár Toroczkai László erről kevésbé beszélt a választás előtt, inkább csak a kongresszus után. Na, de hát erre azt szoktuk mondani, hogy azért a néppártnak is voltak olyan vadhajtásai, a néppártosodásnak, amit le kellett nyesegetni, de ugyanakkor visszafordulni sem lehet – amit most Toroczkai László üzen a híveinek, de bizonyos szempontból a Jobbiknak erősítenie kell a nemzeti karakterét, erősítenie kell azt az eredeti jobbikos nemzeti vagy nemzeti radikális karaktert – nyilatkozta a Jobbik alapítója.