Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Menőnek gondolja az O baget? Akkor vegyen hozzá Crocs-papucsot is!

Menőnek gondolja az O baget? Akkor vegyen hozzá Crocs-papucsot is!

Ugye ön is észrevette, hogy az utcákon egyre több nő jár olyan táskákkal, amik strandcuccnak tűnnek? Tudja, ezek a jó nagy gumitáskák idétlenül nagy pánttal, amikbe aztán megállás nélkül lehet dobálni a papucsot, napszemüveget, váltásruhát, és még csak vizes sem lesz! Ezek nem strandtáskák valójában, hanem O bagek.

Ezeknek a táskáknak az ormótlanságuk mellett az a legfontosabb tulajdonságuk, hogy az O bagek igazából nem egy táskát takarnak, hanem lehet vásárolni külön táskatestet, pántot, gallérokat a tetejére, cipzárt (!!), belsőt, pántokat, de még ruhát is a testre. Ezeket természetesen rettentő drágán.

O bag

Put some color on this holiday time atmosphere! Sparkling details, studs, rhinestones and matelassé effect. ✨ Discover our new capsule collection and pick up the perfect Christmas gift! 🌲 –>…

Egy mindenféle pánt nélküli táskatest 14 ezer forint, amihez még ugyanennyiért vehetünk nagyrészt műbőrből készült füleket vagy pántokat ahhoz, hogy ne csak egy lavór legyen otthon, a többi kiegészítővel pedig tényleg a csillagos égig drágíthatjuk a gumitáskánkat.

A Zoom.hu szakértői stábja szerencsére egyből elkezdett gyanakodni arra, hogy itt bizony óriási átverésről van szó, ráadásul ismerős átverésről: van, aki a tuningolt Astrákhoz hasonlította a táskát, mások a szintén a kiegészítők vásárlása miatt tömegeket lehúzó Pandora-karkötőket dobták be. Aztán jött a megvilágosodás:

az O bagek az égvilágon semmiben nem különböznek a cikiség mértékegységének számító Crocs-papucsoktól.

Mutatjuk is, mire gondoltunk.