Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zimány Linda lézerrel feszesíti a fenekét

Zimány Linda lézerrel feszesíti a fenekét

Zimány Linda testápolási szokásairól eddig viszonylag keveset tudhattunk, de úgy néz ki, 2018 tavaszán valami megváltozott, mert azután, hogy pár héttel ezelőtt megtudhattuk, hogy a modell hónalja azért nem izzad, mert a világ legmérgezőbb anyagával kezeli, most az is kiderült, hogy a feneke meg azért feszesedik, mert lézerrel égeti.

„A látszat ellenére nekem sem a legtökéletesebb a genetikám, viszont mindent megteszek annak érdekében, hogy a legjobban érezzem magam a bőrömben. Ez rengeteg lemondással és iszonyat önfegyelemmel jár még nyáron is, hiszen mindig figyelek az étkezésemre és a sportra. De mindezek ellenére a bőrfeszesítésre nekem is oda kell figyelnem, főleg, hogy egyre jobban nő vagyok” – mondta Zimány Linda a Borsnak.

A módszer lényege, hogy az erős lézersugárral szétroncsolják a hátsójában a zsírsejteket, amik aztán a nyirokrendszerbe szivárognak át, végül vizelet és izzadság formájában távoznak a testéből, de azt már tudjuk, hogy bizonyosan nem a hónaljából.

(Bors)

Borítókép: Zimány Linda fenéklézerezés közben (Fotó: Instagram)