Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gyermeket zaklatott a liftben – ezt a férfit keresi a rendőrség

Gyermeket zaklatott a liftben – ezt a férfit keresi a rendőrség

A kispesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a beazonosításhoz.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság 01190/750/2018. bűnügyi számon szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 23-án 16 óra és 20 perc körül egy Budapest XIX. kerületi társasház liftjében szeméremsértő módon viselkedett egy gyermekkel.

Az ismeretlen férfi 20-30 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetéskor narancssárga pólót és szürke nadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

(police.hu)