Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megzavarták egy egyiptomi sorozat budapesti forgatását, mert fejkendőt viseltek a szereplők

Megzavarták egy egyiptomi sorozat budapesti forgatását, mert fejkendőt viseltek a szereplők

A dolog iróniája, hogy pont egy olyan jelenetet vettek fel, ahol az egyik színésznőt ugyancsak a kendő viselése miatt inzultálják.

A Felhők felett című egyiptomi sorozat aktuális részeit Budapesten forgatják, ám egy köztéri felvétel során egy járókelő abúzálni kezdett két színésznőt – írta meg a Cairo Scene nevű egyiptomi lap. Az Index megkereste a forgatást szervező Amego Filmet, amelynek vezetője, Osvárt Andrea megerősítette, hogy valóban történt verbális incidens.

Az egyiptomi lap által közzétett videóban a két egyiptomi színésznő, Heba és Mona Abdel Ghany elmondta, hogy egy férfi kiabálva kérte ki magának, hogy kendőt viselnek, és bár próbálták megértetni vele, hogy annak hordása szabad akarat kérdése, nem jártak sikerrel, ugyanis a járókelő nem beszélt a magyaron kívül semmilyen más nyelven. A két színésznő megkérte az egyik stábtagot, hogy kérje meg magyarul a férfit, hogy fejezze be az üvöltözést, különben rendőrt hívnak.

A dolog iróniája, hogy pont egy olyan jelenetet vettek fel, ahol az egyik színésznőt ugyancsak a kendő viselése miatt inzultálják, illetve a valóságban nem hordja a ruhadarabot.

A kiemelt kép illusztráció – Cairo Scene