Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Vidi-tulaj a Bajnokok Ligájába igyekszik, de Dzsudzsákról nem beszél

A Vidi-tulaj a Bajnokok Ligájába igyekszik, de Dzsudzsákról nem beszél

Garancsi István, a Videoton tulajdonosa a DIGI Sport híradójának szerda reggel azt nyilatkozta, hogy csapatával szeretnének bejutni a Bajnokok Ligája csoportkörébe, és ennek érdekében még erősíteni fog a friss bajnokcsapat. A klub hétvégi, Honvéd elleni bajnokiját (amelyen bajnok lett a Vidi) a csapatot kereső Dzsudzsák Balázs is a helyszínen nézte meg.

„Szerintem a téli átigazolásokban jókat húztunk, ezt a mostani meccs is bebizonyította, hiszen akiket akkor igazoltunk, mind a ketten (Boban Nikolov és Stefan Scepovic – a szerk.) nagyon fontos gólokat lőttek, és egész tavasszal jól szálltak be a meccsekbe. Az edzőnk kiváló közösséget épített föl, a meccseken fizikálisan általában rendben vagyunk. Persze, vannak hullámvölgyek, ilyen volt a Paks elleni meccs, azt túl kellett élni, majd három találkozót behúzni, ami ahhoz kellett, hogy legyen esélyünk a Fradit megelőzni” – nyilatkozta a Sport24-nek Garancsi István.

De eljöhet-e az ideje annak, hogy egy magyar csapat a Bajnokok Ligájában is labdába rúghasson? „Ahhoz be kell jutni a BL-csoportkörbe, ha majd ott vagyunk, akkor megmondjuk. Egyébként, ha nem erről álmodoznánk, nem csinálnánk” – jelölte ki a legfőbb célt a tulajdonos.

A Pancho Arénában, a Honvéd elleni bajnokin ott ült a lelátón Dzsudzsák Balázs is, aki épp csapatot keres. Ezt Garancsi István így kommentálta: “Szerencsére nagyon sok focista jár a meccseinkre, most itthon van, a Vidi-meccset nézte meg, azt tőle kell megkérdezni, hogy miért minket választott. Többször is volt itt az egész tavasz folyamán.”