Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„Takarodjatok, söpredékek!” – így pfujolták ki a Fradi szurkolói a játékosaikat – videó

„Takarodjatok, söpredékek!” – így pfujolták ki a Fradi szurkolói a játékosaikat – videó

A ferencvárosi focisták elfelejtették megköszönni a szurkolást a nézőknek vasárnap. Amikor észbe kaptak, késő volt, a következmény exkluzív videónkon látható.

Egy alig több mint 40 másodperces videót kaptunk olvasónktól, amit a vasárnapi Ferencváros–Diósgyőr bajnoki végén készített. Hiába győztek a zöld-fehérek 4-0-ra a miskolciak ellen, a Videoton végzett a magyar labdarúgó-bajnokság élén.

Olvasónk elmondása szerint a meccs végén a játékosok az öltözőbe indultak, ahelyett, hogy a pálya széléhez sétáltak volna megköszönni a szurkolóknak az egész éves biztatást.

A nézők – és nem csak a B-közép – ekkor kezdte el pfujolni a csapatot, néhány játékos észbe is kapott, és az ultrák szektora elé vonultak, hogy megtapsolják őket.

Vesztükre, mert ekkor már focipályához méltó kritikát kaptak a saját szurkolóiktól. Elhangzott például a lelátóról az is: „Mocskos gecik!” A legenyhébb rigmus amúgy ez volt: „Hol a csapatunk?”

Úgy tudjuk, a játékosok már az előző heti, idegenbeli bajnokin sem mentek ki a szurkolókhoz. A vasárnapi mérkőzés végén a Videoton egyébként még nem volt bajnok, a cím csak az esti, Honvéd ellen megnyert meccsel dőlt el véglegesen.

A nézők között ennél sajnos jóval nagyobb tragédia is történt, mint megírtuk, egy gyerek súlyos sérülést szenvedett egy hanggránáttól.

Borítókép: Zoom.hu