Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Rendőrautóra (is) támadtak a felbőszült drukkerek a botrányba fulladt pécsi meccsen

Rendőrautóra (is) támadtak a felbőszült drukkerek a botrányba fulladt pécsi meccsen

A PMFC – Dabas labdarúgó mérkőzés végén több szurkoló betört a pályára, erről május 27-én, 19:25-kor érkezett bejelentés a rendőrségre – írják a police.hu-n.

A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy egy vitatott bírói döntést követően a hazai szurkolók a pályára petárdákat dobtak, majd a lelátót elválasztó kapun lévő láncot leszakítva bementek a pályára. A helyi biztonsági szolgálat munkatársai a játékvezetőt és játékosokat bekísérték az öltözőépületbe, így az eset kapcsán senki nem sérült meg. A bejelentést követően a rendőrök a szükséges létszámmal jelentek meg a helyszínen, és rövid időn belül helyreállították a rendet.

A szurkolók a stadionból való távozás során az épületben egy falat, valamint a stadion előtt egy rendőrautót rongáltak meg.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetőit beazonosították, május 28-án délelőtt egy 48 és egy 31 éves férfit előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásuk, valamint a további elkövetők felkutatása folyamatban van.

A rendőrkapitányságon külön nyomozócsoportot állítottak fel

az ügy részleteinek mielőbbi tisztázása érdekében.

Szurkolói rendbontás Pécsett, a PMFC-Dabas NB III-as bajnoki mérkőzést követően másolata

Csoportos garázdaság a focimeccsen