Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megverték a Boráros téri zsebelés egyik szemtanúját

Megverték a Boráros téri zsebelés egyik szemtanúját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik vasárnap hajnal 5 óra 35 perckor Budapest IX. kerületében, a Boráros téri villamosmegállóban ellopták egy padon alvó ember pénztárcáját.

Az esetet észlelte egy szemtanú is, aki szóváltásba keveredett az elkövetőkkel, ezért a társaság egyik tagja többször megütötte.

Az elkövetőkről felvételt készült:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható három férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​Fotó: Police.hu