Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Visszatérhet a BBK-hoz a viccekért kirúgott buszsofőr

Visszatérhet a BBK-hoz a viccekért kirúgott buszsofőr

A buszvezető-hiány miatt a BKV rákényszerült, hogy visszavegye az utazóközönséggel tréfálkozó exdolgozót, aki még nem döntött a visszatérésről.

Bócsa Viktort még hat éve rúgták ki a BKV-tól, mert buszvezetés közben a mikrofonban poénkodott az utasainak, többek között a járműpark állapotáról. A férfi az ügy után teljesen profilt váltott, és pékséget nyitott Cegléden, de a Blikk szerint most újra megkereste a BKV. A lapnak kifejtett:

„Ők kerestek meg, hogy lenne-e kedvem visszajönni, mert szükség volna rám és a humoromra. Elég jó fizetést ígérnek, és a pékség is elketyegne nélkülem. Teljesen sosem tettem le arról, hogy egyszer újra a volán mögé üljek, de nagyon meglepett a dolog. A szerelmemen múlik, hogyan döntök, ha megbocsát és kibékül velem, akkor visszamegyek a BKV-hoz.”

A Blikk megkérdezte a BKV-t is, hogy szabad-e majd újra vicceket mesélnie a buszsofőrnek, de erre nem kaptak választ. A lap emlékeztet, hogy Bócsát ilyen és ehhez hasonló poénok miatt rúgták ki:

  • Rágurulunk a kifutópályára, sebességünk 27 kilométer, magasságunk 53 centi.
  • A BKV bevezette a földrengés-szimulátort. Vagy könnyen lehet, hogy ez csak a busz állapotát tükrözi.
  • Itt a nyár, ezért a buszokban visszakapcsoltuk a fűtést.

 

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán