Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Fanni elrablója nehezen viseli a fogdát

VV Fanni elrablója nehezen viseli a fogdát

Már fél éve fogdában ül az a dunaújvárosi férfi, akit VV Fanni eltűnésének ügyében gyanúsítanak, ma reggel szállították át a Budai Központi Kerületi Bíróságra, ahol vallomást kellett tennie.

B. László egyáltalán nem volt ideges vagy nyugtalannak, a Blikk szerint fesztelenül beszélgetett jogi képviselőjével, többször nevetett is. Amikor viszont megtudta, hogy újabb hónapok várnak rá a rácsok mögött, feldúlt lett, hevesen gesztikulált.

„Próbáltam felkészíteni az ügyfelemet arra, hogy a bíró úgy dönt, még nem engedik ki. Ő nagyon hitt benne, hogy vége ennek az egésznek, azaz hazamehet. Csalódott, és elkeseredett, aggódik a családjáért. Dunaújváros kis hely, mindenki ismer mindenkit, ujjal mutogatnak a rokonaira. Ez rettenetesen bántja Lászlót. Már azzal is elégedettek lennénk, ha házi őrizetben lehetne, ezt kérvényeztük is”

– mondta a Blikknek a férfi ügyvédje.

VV Fanni édesanyja viszont természetesen elégedett a döntéssel.

„Nagy megkönnyebbülés ez nekem, örülök, hogy bent marad, legyen ott jó sokáig! Fannit semmi sem hozza már vissza, de remélem, hogy ebben az emberben felébred a lelkiismeret, és mindent bevall.”

– mondta az édesanya.

Blikk