Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vajna Timi barátnője az Oktatási Hivatal 674 millió forintos megbízásában vesz részt

Vajna Timi barátnője az Oktatási Hivatal 674 millió forintos megbízásában vesz részt

Az Oktatási Hivatal 674,7 millió forintos keretszerződést kötött Sensation Event&Congress Kft-vel és a Budapest Party Service Kft-vel cateringszolgáltatásra és rendezvényszervezésre – szúrta ki a 24.hu az uniós közbeszerzési értesítőben. A két cég az uniós forrásból finanszírozott A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása nevet viselő projekt rendezvényein fognak dolgozni.

A közbeszerzésen erős volt a verseny, összesen hat ajánlat érkezett a megbízásra.

A Sensation Event&Congress Kft. vezetője és kisebbségi tulajdonosa Sárosi Mónika Krisztina, Vajna Tímea barátnője. Sárosi legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy az Andy Vajna fennhatósága alatt működő Magyar Nemzeti Filmalaptól 10,5 millió forintos fejlesztési támogatást kapott a Kölcsönlakás című film forgatókönyvére. A Kölcsönlakás lesz Dobó Kata (aki nem mellesleg Andy Vajna exe) első rendezése, és Sárosi első forgatókönyve.