Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Shane Tusup: Katinka megcsalt és elhagyott engem

Shane Tusup: Katinka megcsalt és elhagyott engem

Vagdalkozós, magánéleti titokkal teli nyilatkozatot tett közzé Shane Tusup azt követően, hogy Hosszú Katinka, felesége, egyben tanítványa csütörtök délután közölte: nem vele készül a továbbiakban. Csütörtök késő este az amerikai edző saját Facebook-oldalán ismertette álláspontját, amely szerint

 • Hosszú Katinka húsvétkor közölte vele: megcsalta
 • megbocsátott neki, de felesége újra megcsalta, s elhagyta az úszótárs Dudás Dánielért
 • nem volt visszaút
 • az olimpiai és világbajnok úszónő szabotálta a házasságuk helyrehozását
 • szándékosan Tusupra kente a dolgokat, amelyek szerint neki vannak problémái, mindenért ő a hibás

  Hosszú Katinka és Dudás Dániel. Shane Tusup szerint nem csupán a medencében társak. Kattintson a galériáért! Fotó: Instagram

Továbbá

 • segített neki valóra váltani gyermekkora álmát
 • ehhez képest manipulálták
 • az egész, tízéves kapcsolatuk egy hazugságra épült
 • szerinte Hosszú sosem szerette, legfeljebb azt az érzést, hogy mindenét odaadja neki

Az angol nyelvű levél teljes egészében itt olvasható:

 

A huszonkilenc éves, háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő Facebook-oldala egyébként – amint azt a Zoom.hu olvasói jelezték – eltűnt az olimpiai bajnoknő délutáni bejelentése után.

A huszonnégy esztendős Dudás Dániel Facebook-oldalán egyedülállónak tünteti fel magát, igaz, a lap három éve nem frissült. Januárban a Bors arról írt, hogy az Amerikából hazaérkezett Hosszú Katinka Dudással tartózkodott a tengerentúlon.

Hargitay András volt szövetségi kapitány – akinek korábban számos nézeteltérése volt az őt folyamatosan támadó amerikai trénerrel – lapunknak még csütörtök délután beszélt a szakítás lehetséges következményeiről.

UPDATE:

Hosszú Katinka péntek reggel az Instagram oldalán jelentkezett be: „Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-el voltunk a kezelői és nem én töröltem le” – írta. Az Iron Lady hozzátette, dolgozik a megoldáson, remélhetőleg minél előbb szeretne kommunikálni a rajongóival.

Amikor még minden szép volt… Kattintson a galériáért! MTI Fotó: Kovács Anikó