Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Körberöhögik a szüleinél élő 30 éves fickót a CNN-es szereplése miatt

Körberöhögik a szüleinél élő 30 éves fickót a CNN-es szereplése miatt

A mamahotel kirobbanthatatlan lakóját utasította a bíróság, hogy költözzön el, miután a szülei beperelték. Ezután készült vele roppant kínos interjú.

Szerdán mi is beszámoltunk a 30 éves Michael Rotondo történetéről, akit a szülei már annyira ki akarnak tenni a közös családi fészkükből, hogy többszöri felszólítás után végül beperelték. Az ügyet ráadásul New York állam legfelsőbb bírósága tárgyalta, mert családtagot csak úgy nem lehet kirúgni otthonról.

Kiderült, hogy Michaelnek szinte már könyörögtek az ősök, hogy szerezzen munkát és saját kéglit magának, amire még anyagi támogatás fejében sem volt hajlandó. A bíróság végül a szülőknek adott igazat és

utasította a férfit, hogy költözzön ki.

Egyelőre azonban úgy tűnik, nem akar engedni a döntésnek, sőt, a saját igazát védve roppant kínos interjút adott a CNN hírtelevízió egyik legnépszerűbb műsorvezetőjének, Brooke Baldwinnak.

Ebben először képtelen egyenes választ adni arra az egyszerű kérdésre, akar-e magának találni új otthont.

Nem. Nem akarok többet ott élni. Nagyon feszült, nagyon kínos a helyzet. Meg kell osztanunk a helyet, ahol esetleg el tudok majd helyezkedni, de inkább kiköltöznék.

Majd Baldwin arra is rákérdez, miért nem tudta békésen rendezni a viszonyát a szüleivel.

Úgy gondolom, hogy ez egy támadás ellenem, amellyel ki akarnak játszani, én csak próbáltam őrizni a helyemet. Azt a helyet, ami a legjobb nekem, ami ésszerűbb. Nem szeretek itt élni, de kellő időre van szükségem.

Miért nincs állása, próbál-e szerezni? – érkezett a következő, bonyolult keresztkérdés.

Nincs, de vannak terveim, hogy intézzek magamnak, de ez nem most fog megtörténni, és amúgy sem gondolom, hogy szükségem lenne rá.

Baldwin később a közvélemény kritikáját hozza fel, mely szerint az ezredfordulós nemzedék, amelyhez Rotondo is tartozik, túlságosan elkényeztetett.

Az ezredfordulós nemzedék nagyon liberális ideológiával rendelkezik. Én nem tartom magam ezredfordulósnak, mert nagyon konzervatív személynek tartom magam.

Ekkor Baldwin rámutat, hogy a világnézetnek semmi köze nincs ahhoz, ki hány éves.

Igaza van, de amikor az ezredfordulósok természetéről beszélünk általánosan, akkor inkább liberális hajlamokról beszélünk.

A tévésnél ekkor szakad el a cérna, gyorsan le is zárná a diskurzust, mire jön a végszó a 30 éves férfitől:

Jó, akkor én is ezredfordulós vagyok.

A beszélgetésből egyébként, amelyet a műsorvezető

az utóbbi idők egyik legszürreálisabb interjújának

nevezett, az is kiderült, hogy Rotondo épp a gyermeke felügyeletéért küzd – kevés sikerrel. A fentiek alapján érthetetlen, hogy mi lehet a gond.

(BuzzFeed)