Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bannon titkolta, pedig tényleg találkozott Orbán Viktorral

Bannon titkolta, pedig tényleg találkozott Orbán Viktorral

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délután az Országházban külön-külön fogadta az Európa jövője című, Budapesten zajló nemzetközi konferencia több előadóját – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A kormányfővel egy-egy órás kötetlen eszmecserét folytatott Douglas Murray brit konzervatív író, szerkesztő, Stephen K. Bannon, Donald Trump amerikai elnök volt kampányfőnöke és vezető stratégája, valamint David P. Goldman amerikai közgazdász, zenekritikus és szerző.

Steve Bannon a The Washington Post kérdésére kedden nem volt hajlandó arra válaszolni, hogy találkozik-e Orbánnal Budapesten. Azt viszont a Zoom.hu-nak nyilatkozó szakértő is sem zárta ki, hogy Bannon személyes kapcsolatokkal és stratégiai, valamint kommunikációs tanácsokkal is segíti az európai politikusokat.