Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még egy videó előkerült a brutális ceglédberceli balesetről

Még egy videó előkerült a brutális ceglédberceli balesetről

Újabb videót publikált az Adevarul a ceglédberceli, kilenc halálos áldozatot követelő balesetről. A felvételt vélhetően egy, a karambolozó teherautó után közlekedő autós vette fel. Látható rajta, hogy a román kisbuszt mennyire maga alá gyűrte a homokszállító. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Mint beszámoltunk róla: a kedden délután történt közúti balesetben egy román rendszámú kisbusz egy homokszállító teherautóval ütközött a 4-es főút 58. kilométerénél. A balesetben hét férfi és két nő vesztette életét, valamennyien a kisbuszban utaztak. A teherautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett.

Azóta azt is tudjuk, hogy a kisbusz sofőre Facebook-élőzött vezetés közben, valószínűleg ezért történt a frontális baleset. Az is kiderült, hogy a kisbuszban romániai roma idénymunkások utaztak, akik Szlovéniából mentek hazafelé.